Over ons

Het WoningDoorstroming product focust op het versnellen van de woningmarkt. De oplossing is speciaal ontworpen om de doorstroming op de woningmarkt te versnellen. 


Clappform 

WoningDoorstroming is een product van Clappform.

Clappform is een data-analyse bedrijf actief in verschillende industrieën, die bedrijven in staat stelt Artificial Intelligence in te zetten binnen hen dagelijkse werkzaamheden. Het platform biedt de flexibiliteit en schaalbaarheid die de woningcorporatie sector nodig heeft, met elk zijn eigen spelers en digitalisering tempo. Real-time inzichten in de doorstroming worden via het cloud-based platform weergegeven. 

In de media

SVH (Sociale Verhuurders Haaglanden) & Clappform winnen tweede prijs bij Doorstroming Challenge Provincie Zuid-Holland.

SVH en Clappform presenteerden gezamenlijk het concept van de "Digitale Doorstroommakelaar". Een nieuwe aanpak binnen het woningcorporatielandschap om via slimme technologieën (zoals data & AI) de juiste informatie bij bewoners (senioren) te krijgen. Gemaakt met bewoners voor bewoners.

lees meer  

Dataplatform Clappform wil woningtekort met A.I. oplossen

Gebrek aan bouwlocaties, woningtekort, exploderende huizenprijzen, grote vraag aan woningen en vergrijzing gecombineerd met langer thuis wonen. Kan kunstmatige intelligentie dit oplossen?

lees meer 

Clappform: ‘met kunstmatige intelligentie focus op bewoner’
Kan kunstmatige intelligentie dit oplossen? Ja, is de overtuiging van de mensen achter dataplatform Clappform. Tom Griffioen: “Het gebrek aan betrouwbare informatie en transparantie vergroot de woningmarktproblemen. Wij zetten onze software in om bedrijven inzichten te geven met data-analyse. Waarom willen mensen niet verhuizen? Weten wat 50-plussers willen, helpt om vraag en aanbod in de gebouwde omgeving beter te matchen.”

lees meer 

Kun je in data wonen?
Tom Griffioen en Diego Tolen bieden met Clappform een data-analytics platform dat actief is in verschillende sectoren, waaronder met name de gebouwde omgeving, die bedrijven in staat stelt Artificial Intelligence in te zetten binnen de dagelijkse werkzaamheden. Een van de door Clappform ontwikkelde oplossingen focust zich op de doorstroming van woningen bij o.a. woningcorporaties en in gemeentes.

lees meer 

Copyright 2023 WoningDoorstroming - is onderdeel van Clappform B.V.